Sitäsuntätä

torstai 6. tammikuuta 2011

Justiina ja Hiski, Tedi ja Martta, Vili ja Masi

 Tedi ja emäntänsä Anna olivat käyneet tervehtimässä kasvattaja Sannaa sekä tietysti äiti-Hilmaa ja siskotyttö-Marttaa. Tedistä oli kasvanut suloinen pikkupoika. Laitan mukaan muutaman kuvan sisarrusten jälleennäkemisen riemusta.




                            
         Tedin häntä nyt on vähän hassusteen, mutta Anna on aiemmin esittänyt eri  rotuista koiraa. Nyt on tietoa kuinka sen kuuluu olla ja varmaa homma ok.
                                      
                                             Ihana sylivauva.


                                            JUSTIINA JA HISKI
    Justiinalta tuli myös kuvia kun leikkii "Hiski-veljen" kanssa.  On siinä taas menty vauhdilla. Hiski osaa niin hienosti olla pikkuisen Justiinan kanssa. Ovat he vaan niin ihania nämä minun "kummilapset".



  Hahaa Justiinan häntä näyttää välillä loppuvan kesken ilman valkoista hännänpäätä tai muuten olevat hiukan turhan lyhyt, mutta voin kertoa nähneeni  hännän luonnossa ja ihan normaali tuo oli .
                                                                 Justiina poseeraa jouluna 2010.

                                                                VILI JA MASI


     Vilin perhe lähetti myös kuvia tuossa joulun alla .  Perheen vanhempi lampuri Masi oli ensin ollut
 kauhuissaan kun taloon oli tuotu tuommoinen pieni karvakerä joka kerkesi joka paikkaan eikä
osannut kunnioittaa vanhempaansa. Hädissään vekaran kiusaamisesta oli Masi jopa kiivennyt keittiön tuolille karkuun. Ajanmittaan oli pojat tutustuneet kunnolla ja kuvat kertokoon kuinka nyt tullaan juttuun,





Näyttäisi siltä, että Vili on kietonut Masin ihan jo pikkurillin ympäri, miten siellä mahtaa olla käynyt muille perheenjäsenille?
                                            

1 kommentti:

  1. Ihana nähdä kuvia Tedin sisaruksistakin :) Ja tosiaan Tedillä on tuossa enemmänkin bichoni/villakoira-poseeraus kuin lampuri.. mutta Lilli näytti mallia ja nyt tiedetään vähän paremmin :D

    VastaaPoista